Service Dienst ICT Leerwerkbedrijf

Servicedienst ICT helpt!

De Servicedienst ICT in samenwerking met Praktijkleerbedrijf en andere leerwerkbedrijven, levert ondersteunende ICT diensten aan organisaties, MKB bedrijven, zorginstellingen, verenigingen, gemeenten en particulieren. Onze junior ICT professionals zijn goed opgeleid en beschikbaar binnen alle opleidingsniveaus die door de verschillende MBO en HBO onderwijsinstellingen, waarmee wij nauw samenwerken, worden aangeboden. In combinatie met onze gedegen praktijkbegeleiding en ervaren projectleiders waarborgen wij voor onze afnemers hoogwaardige resultaten tegen bijzonder betaalbare tarieven.

U vindt bij ons flexibele en gemotiveerde, tijdelijke personele invulling voor uw ICT projecten of als tijdelijke ondersteuning. Detacheringen voor langere tijd van zowel MBO als HBO opgeleide juniors of zelfstandige professionals, maar ook permanente invulling voor uw autmatiseringsafdeling door bijvoorbeeld herintreders of re-integratie kandidaten behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen de werving en selectie voor u uit handen en garanderen een perfecte match.

Door continue samenwerking en communicatie tussen Onderwijs, Overheid en Ondernemingen zijn wij in staat om te voorzien in de marktbehoefte aan goed opgeleide ICT medewerkers tegen sterk gereduceerde tarieven. Werkelijk binnen elk budget!

Wij zijn "MVO" gedreven en maken ons sterk voor: 

  • Het "leren werken" in de praktijk aan en met gemotiveerde ICT talenten op elk niveau van opleiding
  • De verbinding tussen organisaties, ondernemers, onderwijs en overkoepelende Kenniscentra
  • Ontmoetingen in de operationele praktijk van toekomstige werkgevers met toekomstige werknemers
  • Verbetering van de aansluiting tussen opleiding, onderwijs en de ondernemende realiteit
  • Ontwikkeling van werkgelegenheid en behoud van kennis binnen de provincie Limburg

Om onze Maatschappelijk Verantwoorde doelstellingen te bereiken zijn wij steeds op zoek naar interessante projecten, nieuwe samenwerkingen, opdrachtgevers en natuurlijk enthousiaste ICT kandidaten die de kans grijpen om in de echte praktijk hun talenten te ontplooien. Voor mensen met hart voor de economische ontwikkeling van onze provincie en organisaties die werkelijk een verschil willen maken , nemen wij graag de tijd voor een vrijblijvende afspraak ter kennismaking!

Help ons helpen en neem vandaag nog contact met ons op...

Powered By Website Baker